Spillet ændrer sig: Sådan virker søgemaskineoptimering i 2016

Søgemaskineoptimering, SEO, er et vigtigt element for enhver virksomheds succes. Uden tilstedeværelse i toppen af ​​søgemaskinernes resultater, foran konkurrenterne og i stand til at nå ud til dit publikum på flere platforme, vil dit brand tage et bagsæde i sin respektive industri. Noget brands plejede at styre væk fra på grund af relevans i søgeresultaterne, er lange søgesætninger, men søgemaskineoptimering har ændret sig i 2016. Præcise søgeresultater er en vigtig faktor i at øge konverteringen for din hjemmeside.

Inkluder videoindhold i din søgemaskineoptimering
De seneste meningsmålinger tyder på, at så meget som 62% af samfundet søger specifikt efter videoer. Disse forbrugere er mere tilbøjelige til at klikke på søgeresultater, der inkluderer en video. Samfundet bliver mere visuel og mindre stimuleret af skrevne ord.

Når du bruger videoindhold, bør det være relevant. Et eksempel her er det lokale nyhedsnetværk. Større historier omfatter en video og / eller stillbilleder med historien nedenunder. Videoen siger stort set de samme ting som skriftlige indhold, så brugerne er i stand til at lytte sammen og færdiggøre andre opgaver på samme tid. Derfor får også videor større indflydelse på din søgemaskineoptimering, en ting vi er rigtig gode til at udnytte hos jacoblindseo.dk

Social medie-tilstedeværelse er et must
Samfundet er stærkt afhængig sociale medier og opholder sig opdateret, når det kommer til, hvad der sker med et brand. Når du sender indhold til din hjemmeside, inkluder social mediedelingsknapper og sørg for artiklerne automatisk udsendes eller planlægges til at blive udsendt til det sociale medienetværk.

Brands bør også interagere med publikummet på de sociale medier. Overvej at hyre en social media manager (SMM) til at føre tilsyn med dette aspekt af virksomheden. Den enkelte bør reagere på kunder, der både roser og riser virksomheden. Vittig men professionelle svar engagerer publikum på en positiv måde.
Du kan have verdens bedste søgemaskineoptimering, men intet signal er stærkere kundenærværd.

Mobilvenlig er nødvendigt søgemaskineoptimering
Størstedelen af ​​samfundet bruger smartphones, tablets og andre mobile enheder at få adgang til internettet og brand-hjemmesider. Dit indhold skal være mobilvenligt og skal indlæses hurtigt. Omtrentlig bør det samme indhold, som computerbrugere ser, minus nogle af de reklamerne, ses af mobile brugere. Dette omfatter shopping muligheder, kontakte brandet direkte og nem at navigere.

Mulighed for stemmesøgning
Samfundet er travlt optaget. Det er lettere for dem at bruge stemme-til-tekst elementer for at finde, hvad de har brug for på internettet. Det betyder, dit brand skal have stemme-søgefunktioner, såsom søgeord og overskrifter, der vil blive anerkendt af stemme-søgende brugere.

En af grundene til stemme-søgning er ved at vinde popularitet er nemheden. Det er også ideelt for brands til at få mere lokal eksponering. Når en mobilbruger kører,  går eller generelt multitasker, sparer det at kunne bruge talen til at søge efter indhold tid og frustration. Derfor ligger fremtiden for søgemaskineoptimering bl.a. her.

jacoblindseo.dk - søgemaskineoptimering

Comments are Disabled