Att Anställa En Rörmokare

Att anställa en rörmokare är ett viktigt beslut som bör tas på allvar av husägare. Rörmokare är ansvariga för att reparera några av de viktigaste delarna av hemmet så som toalett, kranar och värmaren. Misslyckande av att anställa en duktig och erfaren rörmokare kan resultera i kostsamma och farliga reparationer i framtiden.

Överväg följande tips innan du anlitar en rörmokare:

1. licensieringen – för att utöva rörmokeri krävs det att man har en licens. Förrutom att  kräva tillstånd, bör du kontrollera om det har skett några formella klagomål mot rörmokaren du funderar på att anlita.

2. Försäkring – rörmokare bör vara försäkrade. Det bör även du vara. Försäkringen skyddar både dig och rörmokaren vid en skada eller olycka. Se till att eventuella olyckor och skador på hemmet täcks av försäkringen. Besök Göteborgs Rörmokare hemsida om du behöver en bra lokal rörmokare.

3. Hur länge har rörmokaren varit aktiv? Fråga din rörmokaren hur länge han eller hon har varit i branschen. Ett större företag kommer troligen att ha rörmokare med mångårig erfarenhet, men du bör ändå fråga. Det är ett gott tecken om företaget har varit i branschen i flera år eftersom det ofta innebär att den har en meritlista av kvalitetsarbeten.

4. Prissättning – rörmokaren vet vad han eller hon behöver göra och kommer att kunna ge en tillförlitlig uppskattning. Se till att få minst tre uppskattningar, och vara försiktig med någon uppskattning som är mycket lägre än de andra. Det kan innebära rörmokaren tar genvägar eller planer på att använda sämre delar. Om det låter för bra för att vara sant så är det antagligen just det. Det finns många skojare inom byggrelaterade branscher, men det är lätt att sålla ut dem genom att kolla upp företaget ordentligt först. Vi kan rekommendera Göteborgs Rörmokare och VVS firma

5. Garanti – alla rörmokare bör kunna garantera deras arbete, inklusive delarna. Många garantier täcker rörmokararbeten i upp till ett år. Om rörmokaren vägrar att garantera hans eller hennes arbete, leta vidare.

6. Referenser – rörmokare som har varit i branschen en längre tid bör självklart kunna ge dig referenser. Om de inte kan, eller vill, överväg att titta någon annan firma som kan göra detta. Att prata med tidigare kunder är ett av de bästa sätten att exakt mäta kvaliteten på rörmokare arbete.

anställa rörmokare

Comments are Disabled